Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
amarantus, kakao, czekolada
źródło błonnika, żelaza, wapnia i magnezu
bez substancji spulchniających, bez barwników
cukier kokosowy Bio 45% (cukier kokosowy, sok z owoców mangostanu)
mąka z amarantusa 33%
czekolada w proszku 13% (miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartość tłuszczu, emulgator: lecytyny (z SOI))
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu alkalizowane 4,8%
substancja spulchniająca: węglany sodu
Może zawierać: mleko.
Źródło błonnika, żelaza, wapnia i magnezu
Zawarte w nim żelazo pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego, a także przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
Wapń i magnez pomagają w utrzymaniu prawidłowych kości i zębów.
Zalecany jest zdrowy tryb życia i zrównoważona dieta.
Barwniki | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 275
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 286
g
16
angielski
polski
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotuj - 3 jajka - 80 ml wody - 100 ml oleju - formę do pieczenia 24 x 24 cm Jak zrobić 1. Piekarnik nagrzej do temperatury 180 °C (góra-dół, bez termoobiegu). Formę do ciasta nasmaruj tłuszczem. 2. Do miski wbij jajka, wlej wodę i olej. Mieszaj mikserem na wysokich obrotach przez 1 minutę (do uzyskania lekko puszystej masy). Wsyp zawartość opakowania i całość miksuj na wolnych obrotach przez kolejną minutę. 3. Masę wylej do formy i piecz 40-50 minut. Brownie jest gotowe, gdy włożona w ciasto wykałaczka jest sucha. Tip: Dla wzbogacenia smaku brownie, użyj rozpuszczonego oleju kokosowego.
Livity
Marka | Livity |
Nasze brownie to zdrowa i wartościowa alternatywa dla słodkich przekąsek. Zawarte w nim żelazo pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego, a także przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Wapń i magnez pomagają w utrzymaniu prawidłowych kości i zębów. Zalecany jest zdrowy tryb życia i zrównoważona dieta. Dzienna referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej wynosi: - wapń 800 mg, - magnez 375 mg, - żelazo 14 mg.
Certyfikacja: Agro Bio Test Sp. z o.o. PL-EKO-07-12909
Kraj pochodzenia: czekolada w proszku: Belgia, mąka z amarantusa: Peru, cukier kokosowy Bio: Indonezja. Miejsce pochodzenia ziarna kakao: Afryka i Ameryka Południowa.
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147A 05-152 Czosnów Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147A 05-152 Czosnów Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom. Pieńków 147A 05-152 Czosnów Polska www.livity.pl
www.livity.pl