Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sushi można spróbować w wielu restauracjach w całej Polsce i na całym świecie. Jednak nie bez powodu koneserzy z Dalekiego Wschodu przyjeżdżają do Warszawy. Tu w 2008 roku pojawiła się prawdziwa gwiazda wśród najlepszych barów sushi - Sushi Zushi. Kontynuacją tej restauracji jest sieć restauracji Zushi Point.
Laureat wielu nagród:
- BEST SUSHI RESTAURANT 2009
- BEST WAWA 2010 (BEST SUSHI category)
- NOWOCZESNE MIEJSCA 2010
- KULINARNIK 2011 - najlepsza restauracja sushi w Warszawie (kategoria sushi)
- Gastronauci.pl 2011 - najlepsza restauracja sushi w Warszawie (kategoria sushi)
Doświadczenie i umiejętności zdobyte przez nas w ciągu ostatnich lat doprowadziły nas do stworzenia nowych marek - Green Sushi & Fitto. Oferta ta jest rozwijana pod względem sprzedaży w sieciach handlowych. Najwyższa jakość zestawów, codzienna sprzedaż półproduktów, kontrola jakości i świeżość owoców morza, wyraźnie wyróżniała nową markę.
Duże zestawy, świeże składniki, unikalne połączenie smaków, to wszystko z czego Sushi Zushi jest znany.
Sushi jest niskokaloryczne i ma znacząco mniej tłuszczu niż inne produkty spożywcze, a przy tym porównywalnie wysokie wartości odżywcze kwasy tłuszczowe zawarte w rybach zapobiegają takim chorobom jak wylew czy zawał serca aminokwasy (tauryna) obniżają poziom cholesterolu i zapobiegają miażdżycy, ryż powoduje powolny wzrost poziomu cukru i reguluje poziom insuliny.
philadelphia maki łosoś wędzony – szt. 2
california maki paluszek krabowy – szt. 2
california maki łosoś pieczony – szt. 2
dodatki:
Maki:
ryż gotowany (ryż, ocet ryżowy, cukier); łosoś; paluszek krabowy (mięso z ryb, stabilizatory: sorbitole, cukier, woda, białko jaja, skrobia, olej rzepakowy, cukier, aromat, sól, stabilizator: karagen, barwniki: karminy, ekstrakt z papryki); sezam; serek śmietankowy (ser twarogowy, skrobia, substancje stabilizujące: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, sól); majonez (olej rzepakowy, żółtko jaja, ocet, musztarda, sól, przyprawy, przeciwutleniacz: E385, regulator kwasowości: kwas cytrynowy); ogórek; rzepa; tobiko (ikra z ryb latających; substancja utrzymująca wilgoć – E410; cukier; wzmacniacze smaku: E621, E631;; kwas E330; barwnik E129); glony nori.
Dodatki: