Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sushi można spróbować w wielu restauracjach w całej Polsce i na całym świecie. Jednak nie bez powodu koneserzy z Dalekiego Wschodu przyjeżdżają do Warszawy. Tu w 2008 roku pojawiła się prawdziwa gwiazda wśród najlepszych barów sushi - Sushi Zushi. Kontynuacją tej restauracji jest sieć restauracji Zushi Point.
Laureat wielu nagród:
- BEST SUSHI RESTAURANT 2009
- BEST WAWA 2010 (BEST SUSHI category)
- NOWOCZESNE MIEJSCA 2010
- KULINARNIK 2011 - najlepsza restauracja sushi w Warszawie (kategoria sushi)
- Gastronauci.pl 2011 - najlepsza restauracja sushi w Warszawie (kategoria sushi)
Doświadczenie i umiejętności zdobyte przez nas w ciągu ostatnich lat doprowadziły nas do stworzenia nowych marek - Green Sushi & Fitto. Oferta ta jest rozwijana pod względem sprzedaży w sieciach handlowych. Najwyższa jakość zestawów, codzienna sprzedaż półproduktów, kontrola jakości i świeżość owoców morza, wyraźnie wyróżniała nową markę.
Duże zestawy, świeże składniki, unikalne połączenie smaków, to wszystko z czego Sushi Zushi jest znany.
Sushi jest niskokaloryczne i ma znacząco mniej tłuszczu niż inne produkty spożywcze, a przy tym porównywalnie wysokie wartości odżywcze kwasy tłuszczowe zawarte w rybach zapobiegają takim chorobom jak wylew czy zawał serca aminokwasy (tauryna) obniżają poziom cholesterolu i zapobiegają miażdżycy, ryż powoduje powolny wzrost poziomu cukru i reguluje poziom insuliny.
- 3 kawałki łososia Nigiri
- 3 kawałki tuńczyka z Nigiri
- 5 kawałków łososia Philadelphia Roll
- 5 kawałków pieczonego łososia Philadelphia Roll
- 4 pices surimi California Roll
Dodatkowo:
- 2x imbir
- 2x wasabi
- 2x sos sojowy
- 2x pałeczki do jedzenia
ryż gotowany (ryż, ocet ryżowy, cukier); łosoś; tuńczyk; paluszek surimi (surimi: mięso z ryb, cukier; stabilizatory: E420, E451(i), E450(iii); skrobia; sól; olej rzepakowy; aromat: zawiera skorupiaki, soję i wzmacniacz smaku: E635, białko jaja, stabilizator: karagen, barwniki: E120, E160c); ogórek; rzepa; sezam; serek śmietankowy (ser twarogowy, skrobia, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, sól); majonez (olej rzepakowy; żółtko jaja; ocet; musztarda: woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat; sól; przyprawy; przeciwutleniacz: E385; regulator kwasowości: kwas cytrynowy); sos terijaki (sos sojowy: woda, soja, pszenica, sól; cukier; mirin: sake, syrop glukozowy, woda); glony nori.