Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Oferujemy mięso z jeleni, dzików oraz saren. Dziczyzna pozyskiwana jest z lasów zlokalizowanych na terenie całego kraju, ze szczególnym uwzględnieniem województwa lubuskiego, puszczy lubuskiej i borów tucholskich. Są to obszary gęsto zalesione, czyste ekologiczne, ze zdrową i dużą zwierzyną.
Polska dziczyzna to szereg unikalnych zalet. Jest to mięso naturalne, zdrowe (niskotłuszczowe) i ekologiczne, pozbawione chemicznych ulepszaczy i dodatków. Odznacza się świeżością i posiada wiele zastosowań w kuchni zarówno tradycyjnej jak i wpisującej się w najnowsze, kulinarne trendy.
Na zdrowotne walory dziczyzny ma wpływ tryb życia i charakter odżywiania się zwierzyny leśnej, która – w odróżnieniu od zwierząt pochodzących z chowu przemysłowego – żywi się naturalnym pożywieniem, niemodyfikowanym i wolnym od środków chemicznych oraz antybiotyków. Dodatkowo dziczyzna charakteryzuje się wysoką zawartością składników odżywczych i niską kalorycznością.
naturalna i ekologiczna
zdrowa, lekkostrawna i niskotłuszczowa
wolna od chemii i antybiotyków
smaczna (miękkie, delikatne, soczyste i stosunkowo kruche mięso)
Produkt może zawierać: gluten,jaja,mleko,gorczycę, seler,ryby,sezam.
Warunki przechowywania od +2⁰C do +7⁰C. Spożyć w ciągu 5 dni, po otwarciu przechowywać w lodówce, ciągu 24 godz.